Bort från all stress

Hola!
Sitter just nu och myser lite i soffan och tar det lite lugnt efter en ytterligare ganska stressig dag. Efter skolan bar det av till dansskolan för att träna formation. Sista träningen innan SM för min del! Känns väl sådär! Haha :)
Har ikväll fixat med min packning och lite sånt! Åker med flyget i morron bitti som sagt! Ska bli ganska skönt att komma från ön faktiskt. Bort från all stress!

Två bilder kan jag ju bjuda på!
En på mina nyfixade naglar och en på min fina packning, mohah!


Sönderstressad

Just nu är jag inne i en period då jag är helt sönderstressad typ! Dans,skola,sova,dans,skola,sova... Så ser mina dagar ut!
Har dansat varje dag hela helgen och pluggat lite. Börjar få i ordning allt plugg nu eftersom vi åker på begravning på onsdag. Så ska vara ledig onsdag, torsdag och fredag. På fredag kväll ska jag även flyga till sthlm och sen på lördag möta upp alla dansare så åker vi på SM. Sjukt taggad! Grupp och par känns asum!! Formationen däremot, haha!

Idag har jag iaf vart i skolan sen direkt grupp träning. In på stan en sväng sen på sista dansen med Sara! Vi körde spinning som uppvärmning, sjukt jobbig! Trodde jag skulle dö typ! Nu ska jag duscha sen dyka ner i min säng och skriva klart historian!
Puss


Wisby Strand

Är hemkommen från Wisby Strand och är sjuukt trött! Kom dit vid 4 och har varit där tills nu. När vi kom dit fick vi repa på scen. Upp och sminka sig och äta lite. Sen körde vi vår bollywood dans, skit kul :)
Svettig och lagom fräch bytte vi om till disco kläder och sen ner på scen igen. Väldigt roligt. Tråkigt att allt är över så snabbt bara!
Maja instagrammade typ hela kvällen så om nån har henne som vän där så kan ni ju kika där. Hon fångade vartenda (nästan) ögonblick av kvällen. Galen kvinna!

Nu ska jag snart sova! Sjukt trött som sagt :)
Some pic kommer häääääääär:







(skrattattack, ingen deppstund som det kanske ser ut som!)

discoo

Hola!
hektiskt dag idag! Först skolan till 13. Dans med g-vision 14-16. Disco 3:an 16-16.40. Utvecklingssamtal 16.45. Plugg... Disco 19.40-21. Är förvånad över att jag ens fick ihop dagen :)
På discon nu ikväll iaf stretchade vi sjukt mycket. Kom nästan ner i spaggan (spagat) haha! Är ganska ovig för att vara dansare så jag var sjukt glad :) Tränade även inför imorron då vi ska dansa på Wisby Strand!

Nu ska jag packa inför i morron sen sova!
Åker direkt till Wisby Strand i morron efter skolan så jag blir borta hela dagen.
Kommer kanske nåt blogg inlägg senare på kvällen :)

Lite bilder från dansen:
Överflexibel eller vad...?? Det är min danspartner det :D


Hehe!  

Levels


Alltså bara jag som blir på sjuuukt danshumör av denna låt!!?? Och tänk att jag fyller 18 om några månader och då kan jag liksom gå ut och dansa ruuuumpan av mig!! hahaha!

Är precis hemkommen från skolan. Har vart en riktigt bra dag. Skrattade mig igenom mattelektionen tillsammans med Filippa, puss på henne!
Nu ska jag snart byta om sen på dans. När jag kommer hem väntar DH! Sjukt spännande!

PÖSS

plugg

Alltså heeeeela denna helg har bestått av plugg.
Fredag kväll- plugg!
Lördag förmiddag- plugg!
Lördag kväll- plugg!
Söndag- plugg!
Höhöh, känner mig som en liten pluggis. Som att jag typ älsakar att plugga! Men NEJ så är det inte. Känner att jag måste få klart vissa saker bara. Två uppsatser och ett engelska reportage ska vara klart. Men tack vare allt pluggade så har jag faktiskt kommit ganska långt. Det gör att jag kan slappna av liiiiite i veckan iaf.
Igår eftermiddag var jag iaf på styrka med fotollen. Första fyspasset för vintern. Sjukt jobbigt. Jag som trodde det skulle bli lätt. Där hade jag ju lite fel ;)
Sen på kvällen satt jag här med min dator i famnen och skrev lite grann.
Idag ska jag plugga och sen vid 6 till dansskolan för att träna dans. 2 veckor kvar till SM, tjoho!

Fridayy

hejhej!
Förlåt för dålig uppdatering men vi har sjuuuukt mycket i skolan som jag måste bli klar med så jaa, bloggen har inte proriterats.
Äntligen fredag!!! Har precis kommit hem från badet med några tjejer i klassen. Vi skulle bada på gympan vid ett tillfälle så då gjorde vi det idag efter skolan! Sjukt kul! :D
Ska packa upp sen laga lite mat. Blir en hemma kväll ikväll. Ska kanske plugga.. hehe, kul på en fredag? eeh, nej! Resten av helgen kommer också bestå av plugg för den delen!

See ya!


Idag på engelskan då vi insåg att jag har liiite längre ben än Lina! hehe


Sanna efter några timmars pluggande idag!! stackare...

Morfar ♥

Imorse vid ungefär halv 7 så gick min morfar bort. I 5 veckor har han kämpat mot cancern som tillslut tog hans liv. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar han. Min morfar. Känslan att du är borta går inte att förklara. Jag gråter inombords varenda minut och alla mina tankar går till dig. Jag kommer alltid minnas dig som frisk eftersom det var det sista jag fick se av dig. Inte att du var sjuk.
Gråten tar aldrig slut och jag önskar bara att detta inte hände. Du var ju så fin. Speciell. Världens bästa morfar ♥
Men jag har lärt mig. Lärt mig att det är såhär livet är. Man har med och motgångar som man får handskas med även fast det är tufft. Även fast allt känns som sämst så vet jag att det är det här man blir stark av. Även fast det inte känns som det just nu så kommer jag bli stark av det här. Det kommer att ta tid. Men det får ta tid!
Stannade hemma första lektionerna innan jag gick till skolan de två sista lektionerna. I Josefines armar brast allt igen och jag bara grät. Men alla förstår och stöttar. Jag är så lyckligt lottad som har så fina vänner. Ni anar inte hur mycket ni hjälper mig. Det är ni som lyser upp när det känns så där mörkt som det gjorde när jag kom till skolan idag. Det är ni som ger mig kraft. Tack.
Allt känns ganska tugnt just nu men jag ska klara det. Jag har mina vänner. Jag har dansen. Jag har fotbollen. Jag har en underbar familj ♥
Åh vad fin du var! Vila i frid älskade vän ♥

Toscakaka

Fick för mig att baka efter att jag ätit en super god tosca kaka i caffis i skolan. Letade upp ett recept och slängde ihop en smet. Riktigt gott :)

Nu ska jag snart byta om till fotbollskläder :)


How I live now

Var grymt trött igår så jag gick och la mig tidigt. Resulterade i att jag vaknade tidigt också. Läste då ur min engelska bok som nu tack och lov är utläst. Ska börja skriva lite om den och fixa lite annat plugg. Ikväll väntar första inomhus fotbollsträningen för mig som ska bli riktigt kul :)
Hoppas ni får en mysig söndag!


"Du ska få en medalj av mig"

Dagen ute på GGN idag har varit super kul. Fick ta bort transpondrar och ge medalj när folket kom in i mål. Jag och Lirre jobbade tillsammans och hade världens bästa teamwork :) Runt slutet så flippade vi lite och kom på en egen sång och dans till. Haha, sjuka vi är! Men det har iaf varit riktigt kul men lite jobbigt vid vissa tillfällen då det kom värsta ruschen!





image description

GGN

Ska cykla till p18 nu och sen åka med delar av laget till Tofta där GGN är! Bloggar när jag kommer hem, med bilder förhoppningsvis :)


Black

Har ätit en god middag och ska hoppa in i duschen. Det blev inget med Ellinor, så det får bli en lugn hemmakväll istället :) ska måla naglarna och lite annat småfix. Imorgon ska jag upp ganska tidigt för att jobba på GGN med fotbollslaget. Ska bli ganska kul faktiskt :)


City Girl!

Efter en lång skoldag så begav jag mig mot stan tillsammans med Ellinor! Fikade på Waynes och gick sen lite ärenden! Fick med mig två nagellack och en fransk manikyr-penna. Riktigt nöjd :) Ska snart äta och sen ikväll träffa Elli igen!


RSS 2.0