NYÅRSAFTON!

God morgon folket!
Har precis vaknat och ska snart upp och äta lite frukost. Idag har jag lite grejer på schemat och ikväll, då jäklar! Sjukt taggad :D
Runt 2 ska jag möta upp lite snygga bruds för att inhandla grejer till förrätten vi ska hålla i. Sen blir det att fixa sig tillsammans med dom och bara TAGGA!
Hoppas alla får en riktigt bra nyårsafton så hörs vi nästa år! :)


H is for Happines

Just nu känns allt bara bra! Har haft en riktigt mysig dag tillsammans med Mathilda ute i Roma. Sprang 5 km, såg Gossip Girl, åt pannkakor, pratade i massor och bara var helt enkelt!
Klänningen för imorron är fixad av min älskade mamma!
Nyårsafton i morron, som ska firas med ett gäng underbara tjejer! Nytt år blir det ju också! Åh, har väldigt stora förväntningar på 2012. Till exempel fyller jag 18, tar kanske körkort, sen ska jag även avnjuta mitt sista sommarlov, låter ganska sorgligt men det är sant!
På något vis känner jag iallafall på att 2012 kommer bli kanoners!

Thumbs up!


Room

Ni som följde min förra blogg kommer kanske ihåg att jag gjorde om mitt rum i slutet av sommaren, precis innan vi åkte till Grekland. Lovade iaf att jag skulle lägga upp bilder men dom kom aldrig upp. Men just i kväll fick jag för mig att fota och visa lite bilder.
Dom som inte vet hur det såg ut innan behöver inte göra det heller för det var inte fint då, haha! Nu däremot älskar jag mitt rum :)








Släng gärna in en kommentar om hur ni tycker :)

Home sweet home

Nu har vi landat i Visby igen efter en vistelse i norr i 1 vecka. Blandade känslor att komma hem. Tråkigt att åka från mormor och moster men ändå skönt att komma hem till sin egen säng, kompisar, vanliga rutiner osv. Har inte tränat på hela veckan så nu jääääklar ska det bli ändring på det. Tackade till och med nej till fika på flyget för att jag kände mig så himla onyttig, höh!

Har iaf packat upp. Hängt in de nya kläderna i garderoben, rensat bort lite annat, fått i ordning på saker och ting och dammsugat av rummet, sköönt :)

Imorron beger jag mig till Roma för en dagsutflykt. Ska nämligen träffa Mathilda. Det var ett tag sen bara hon och jag träffades så det ska bli jätte kul. Har även tvingat ut henne på en springrunda med mig så vi får väl se om vi blåser bort eller inte. Möttes minst sagt av ett väldigt blåsigt Gotland när vi steg av planet :S


Jag och Mathilda i somras ♥

Handlat upp de sista julklappspengarna

Idag handlade jag bokstavligt upp de sista julklappspengarna i Piteå. Åkte in runt 4 och på 2 timmar hann jag hitta ganksa mycket. Allt på REAN faktiskt. Utbudet här är ju lite större än hemma så det finns ju att välja. Gina, större HM, Kicks, ja lite sånna affärer :)

Här är ytterliggare några bilder. Som vanligt med dålig kvalité men jag tror ni överlever :)


Vanligt svart linne från BikBok


Svart skjorta från HM


Kavaj/kappa/vårjacka från HM

+ mascara och rouge :)

Mellandagsrea

Var i Luleå idag och fick med mig mer saker än jag förväntat faktistk!
Väldigt kul! Var helt lycklig när jag kom hem. Tänk vad shopping kan göra en lycklig :)

Lite dåliga mobilbilder på det jag köpte:


Skit dålig kvalité men den köpte jag iaf på JC!


Gina Tricot


Örhängen från Gina


Vanliga svarta skidbyxor från Stadium


Skidglasögon från Stadium, helt kääär i dom!!

+ en klänning. Klänningen ska jag ha på nyår, kommer bild då :)

Red nails


Julklappar

Bilder på julklapparna jag fick :)


Säsong 1-4 Gossip Girl ♥                Ljuslyktor


Extra minne/hårddisk 320 GB        SportBH


Biokort                                    Pengar


Schampo och balsam               Hårsnoddar och hårnålar


Jul kokbok, hehe              Rött nagallack, ljusare i verkligheten


Mjukisdress                            Tennarmband


Juldagen

Hoppas alla verkligen hade en riktigt mysig julafton igår. Jag hade iaf det och jag blev super nöjd för alla klappar :)
Tänkte ta bild och visa här någon dag så får ni se vad jag fick, det kan ju kanske vara kul :)
Just nu myser jag runt i min mjukisdress och väntar på att möta Lisa. Hon kommer hit och jag vet faktikst inte vad vi ska göra. Bara mysa och prata tror jag det blir!

I övermorgon blir det nog stan och handla lite på rean. Känner att jag behöver hitta nåt till nyår och allmän påfyllning till garderoben, höh.

Yesterday :)

Packa,städa,fixa..

Håller just nu på att lägga fram kläder som jag sen ska packa ner. Det blir alltid att jag tar för mycket kläder, vart jag än ska åka, men nu ska det nog vara bra. Har en "outfit" till varje dag iaf, haha ;)
Ska städa lite, måla naglarna, duscha och göra mig fräsch under dagen också. Planet till Stockholm går vid 4 sen ska vi vänta på Arlanda i typ 5 timmar innan flyget går mot Luleå!

Min packning än så länge:


Senaste dagarnas bilder

ÄNTLIGEN jullov! Fyfan vad skönt det är :) ÅH!!
Efter mysig avslutning med glögg och pepparkakor så dansade hela skolan ringdans.. Riktigt kul :)
Sedan begav sig vi några tjejer i klassen till creperiet. Har aldrig ätit där och det var ju på tiden kan man väl säga!
Sjukt gott iallafall och vi hade så himla mysigt! Det måste bli tradition :)
Gick sen upp mot stan och jag köpte, hör och häpnad, en julklapp till mig själv, det var väl kanske inte meningen, men jag kunde inte motstå :) Ett par höga shorts som man kan ha nu i vinter och även snyggt i sommar!
Dom var verkligen perfekt och jag bara längtar tills jag får använda dom :)

Har nu suttit och knåpat ihop gårdagens och dagens bilder i ett litet kollage.
Allt blir roligare med bilder :)



BikBok 250 riksdaler :)

NO MORE!

INGET MER PLUGG FÖR DETTA ÅR GOTT FOLK! Förstår ni vilken härlig känsla det är??!!
Hade tyska presentation som jag hade pluggat skit mycket till som bara var en liten grej man skulle berätta för en kompis. Jag trodde det skulle vara värsta presentationen för läraren och allt men icke. Alltså har jag lagt ner massa onödig tid på det :(
Sen hade vi iaf prov i Typografi. Ehhh, varför ska man ha det liksom?! Känns ganska onödigt..

Nu är jag iaf fri och därför jag belöna mig själv med.... en pluggfri kväll helt enkelt. hehe. Ska träna Body Jam ikväll också, ska bli riktigt kul :)
PÖSS


Är sjuukt taggad på att åka skidor.. Vem vet, kanske fjällen till sportlovet..??? ;)

Bara för att

God kväll!
Ännu en söndag har gått och vad har jag gjort idag då? Inte mycket inte! Jag har inte ens satt foten utanför dörren. Bara gått runt i myskläder! Väldigt skönt att inte göra nånting faktiskt! Förutom plugg då, men det har gått hyffsat bra! Såg en sjukt bra film i kväll också. Kommer dock inte ihåg vad den heter.

Har lång sovmorgon i morgon vilket ska bli sjukt skönt. Sista provet och redovisningen i morron sen är allt klart, hoppas jag! :)


Hatar söndagar

Just nu hatar jag söndagar!! Eftersom den dagen nästan alltid består av plugg! Även om det är sista söndagen med plugg för detta år så känns det tungt! Pluggar just nu typografi och tyska. Fyfan vad tråkigt det är :( ska även skriva klart en filosofi rapport :((
Skriver kanske ett inlägg ikväll då förhoppningsvis allt plugg är över!

Har kurat upp mig i sängen med alla böcker!


Saturday

Sista lördagen innan jullov! Hur skönt som helst :) Ska snart bege mig mot stan för att möta upp Sara. Ska inhandla de sista julklapparna hade jag tänkt! Runt 3 går vi bort mot friskis eftersom vi har styrka och avsnlutning inför jullovet med fotbollen. Riktigt kul ska det bli :) Ikväll blir det julmiddag med julklappslek hos grannen, trevligt!

Ha en mysig lördag gott folk!

Cup Kommunal förra hösten!

Det börjar lida mot sitt slut

Året börjar lida mot sitt slut och även skolterminen. En termin som har gått sjukt fort om manfrågar mig. Så många nya underbara personer man träffat har vart underbart! Folk som verkligen får en att må bra!
Om ni frågar mig har det varit ett SKIT år så jag har verkligen stora förhoppningar på 2012. Visst har det funnits stunder 2011 som varit sjukt bra men hösten har verkligen varit upp och ner!

Några få skoldgar väntar och bara några uppgifter kvar i skolan. SKÖNT!
Imoron är det fredag, verkligen skönt! Ska plugga lite i helgen och bara ta det lugnt.
Har precis varit på fotboll, riktigt kul även fast vi var så få!
Nu måste jag duscha :)


Sweat

Denna dag har bestått till mestadels av plugg. Har pluggat varmköks teori och lite tyska. Plus att jag bara varit hemma och myst. Sett ikapp alla julkalenderavsnitt som jag missat tillexempel :)

Igår var det lite festligheter hos Sanna. Mycket trevligt må jag säga :) även lite kaos också men det hör till :) kom hem strax innan 1 och somnade direkt, var verkligen sjukt trött !

Lite ströbilder från igår:


Dance

Efter skolan så tränade vi disco grupp
lite. Första träningen och alla var inte där så det var inte så jätte seriöst. Kom iaf en liten bit :)
Nu ska jag duscha sen se GG.

Lite bilder från idag:


Kurerar mig

Min kväll består utav honungsvatten, apelsin och gossip Girl. Hoppas det kan bota min eländiga förkylning. Gör verkligen allt för att få bort den :)

Var och kollade på träningen idag tillsammans med Sara och det var ju inte så kul liksom. Vill bara spela :)


Vinst

Det slutade med vinst för mitt lag med hela 5-3. Är sjukt stolt över dom för dom krossade verkligen motståndarna. Det roliga är att dom har förlorat två gånger mot detta i lag i gruppspelet men lyckades ändå slå dom! Grymt gjort tycker jag :)
När jag satt där blev jag sjukt taggad till Team Sportia cup som är i slutet av Januari. En dygnetrunt cup som spelas här på ön. Inte så långt kvar dit faktiskt ;)
Sen vill jag även börja träna nu klokt. Bara för det har jag åkt på en förkylning. Har vaknat flera gånger i natt av halsont och täppt näsa! VILL INTE!! Förkylning är fan det jobbigaste man kan ha..
Sitter därför och proppar i mig apelsin och honungsvatten så jag ska bli frisk snabbt :)

Nej, nu har jag lite plugg att fixa med!


Final

God morgon! Har precis sett julkalendern i mobilen, sjukt mysigt. Jag menar, man blir liksom aldrig för gammal att se julkalendern :))

Nu ska jag duscha sen bege mig mot södervärnshallen. Mitt lag spelar futsal final och jag, Lovisa och Mathilda ska självklart dit och heja :D


Ni är bra!

Har haft en super mysig kväll tillsammans med massa trevligt folk. Började hos Siri med thai mat och sånt. Förflyttade oss sedan hem till Filippas farmor. Väldigt mysigt! En kväll med massa gossip är väldigt nyttigt må jag säga! :)

En bild från ikväll tagen från Siris bloggis :)


Yes, ni ser rätt!

Jag skriver ett inlägg! Typ en vecka sen sist. Ganska dåligt av mig själv om jag får säga det! Tyvärr måste jag skylla på allt plugg och dans som tagit all min tid.
Nu börjar det tack och lov lugna ner sig!

Begravningen i fredags för min älskade morfar var iaf super fin <3
På kvällen satt jag mig på flyget mot Stockholm och på lördag var det SM. Slutade med 5:e plats med gruppen :)
Hade sjukt rolig helg. Tror inte jag skrattat så mycket som jag gjorde då! Eftersom det tydligen var storm så kom vi inte hem föränn på måndag eftermiddag vilket betydde ingen skola. Sjukt skönt :)

Idag var det sista dansen sen fick jag äntligen träna lite fotboll. Puss på det!
Nu ska jag sova!


RSS 2.0