I bilen

Har precis åkt av båten och sitter just nu i bilen. Vi ska typ åka 2 timmar och sen stanna och äta lunch hos Carinas pappa.
Vi har ju en minibuss så jag sitter forever alone längst bak och tänkte se lite GG men tyvärr finns det ingen ström och sladden till uttaget längst fram är för kort. Känner att jag har väldigt stora problem att ta i tu med ;)
Bloggar kanske sen!


creperiet




Det börjar ta sig

Packningen börjar ta sig och jag har fått i det mesta i väskan. Lite annat smått får jag packa ner i morron bitti :)
Var med mammi en sväng på stan med mamma förut också!
Ska börja göra lite mat snart också- taco står på schemat :)
Sen blir det mys till melodifestivalen!

Packningen börjar som sagt ta sig:


lavva er ♥


Bild från igår :) ♥


Saturday

God morgon!
Gårkvällen på crêperiet var hur mysigt som helst. Åt gott och pratade om allt mellan himmel och jord, som vi alltid gör :)
Efteråt gick jag, Joss, Sanna och Siri till Siris lägenhet i innerstan och satt där i några timmar innan vi blev hämtade!

Har precis vaknat och ska äta frukost snart. Ska börja packa idag och sen ska jag och mamma nog en sväng förbi stan :) i morron bitti åker vi till fjällen, wohooo! As taggad!!

Har börjat lägga fram lite som ska ner i väskan, skidbyxor, underställ mm


happy girl

Känslan när man står vid sitt skåp och inser att man inte har några lektioner, inga prov, inga inlämningar, inga tidiga och jobbiga mornar på en vecka, den känslan är obeskrivig! Jag fick iaf vara med om den idag :D

Cyklade in till stan med Joss efter att ha slutat och inhandlade lite bra att ha saker!
Har nu kommit hem och ska ladda upp inför en kväll med tjejerna!
Som vanligt ska vi på creppan och fira att vi fått lov vilket har blivit en tradition! :)


nu får det vara bra

Dom senaste 2 timmarna har jag spenderat i min säng tillsammans med grafisk kommunikation plugg! Väldigt intressant att läsa om papprets historia ska ni veta..... (ironi)

Nu känner jag att jag verkligen inte orkar mer utan ska gå och borsta tänderna sen sova!



let's go

Sista dagen innan helg. Morgondagen är så himla soft så den räknar jag knappt med :)
Istället för att sluta halv 4 så slutar vi 12.50! Hur nice är inte det liksom :)
Ikväll var det egentligen meningen att jag skulle på dans men vår lärare är bortrest så den är inställd. Det är styrka med fotbollen också men jag skippar den ikväll. Känner att jag bara vill vara hemma och ta det lugnt nån kväll. Det händer typ aldrig!

Ska plugga grafisk kommunikation och läsa igenom psykologin innan jag skickar in den!
Nu ska jag ge mina sista krafter för sen ska jag chilla GALET!!!!!!
3 dagar kvar!!

jag älskar att jag är så effektiv

Woho!! Känner att jag har varit sjukt effektiv denna dag! Känner att det är dom sista krafterna innan ett skönt sportlov!!
Gick som sagt till skolan vid 8 och vi började inte föränn halv 10 och gjorde om min tidningssida. Kände mig väldigt duktig när jag halv 10 var så gott som klar :)
Bockade sedan av ett tyska grammatik prov, sjukt skönt att ha det gjort!
Efter skolan så var det bara hem och ta tag i psykologin i nån timme och där var jag också effektiv och skrev som bara den.
Iväg på körlektion sen direkt på disco där jag var assistent som vanligt.
Hem och äta och nu sitter jag med psykologin igen. Så gott som klar!!
FAAAAN VAD SKÖNT!!! Måste bara läsa igenom och kolla ifall jag missat nåt :)

Ska bege mig mot dansskolan snart också för att köra ett till discopass..
Skönt att få komma i lite andra tankar!
HEJ!


Oh yeah, me and my disco friend Teresia :)
Det där var i våras, kolla vad brun jag var??!! :O

all denna drama

Har vart en minst sagt drammatisk dag. Att jag alltid lyckas. Hur kan det gkomma sig...?
Skoldagen kändes sjukt lång och seg vilket gjorde mig irriterad dom sista timmarna.

Skulle traska ner till lärarrummet för att hämta new body katalogen jag så fint lämnat in i hopp om att någon snäll lärare kanske skulle köpa något. Hade lämnat den förra veckan och kände att det var dags att hämta den eftersom beställningarna ska vara inne på fredag..
Vet inte hur många gånger jag gick in och frågade om katalogen. Alltid samma svar- Nej, jag såg den här i förmiddags men nu vet jag inte vart den är...
ÅKEJ, sa jag och kom tillbaka igen. Ingenting då heller.. Som tur var så frågade jag min snälla mentor Åsa så hon kollade där nere ifall den verkligen fanns där, men icke!
Jaha, alltså slängd eftersom den såg ut som reklam. Drog med mig Åsa ner i soprummet och vi började leta bland alla tidningar-hö...hö!! Hittade den ganska snabbt under ett par tidningar och jag blev glad igen!! :)
-Vilket äventyr må jag säga!

Det slutade inte där... Sisådär halv 4 skulle jag spara mitt arbete på mitt USB och inser att minnet dampar. Springer ner till vår datateckniker i panik och som tur var fanns det nån annan kille som också kunde hjälpa till. Halv 5 gick jag därifrån. Med ett icke-fungerande USB. Trasigt. För alltid. Mitt viktiga arbete till textkommunikation=gone. Kul liv. Nej, men jag tackar killarna som gjorde ett tappert försök iallafalll!
Jag försöker att inte deppa! Ambitiös som man är tar man sig till skolan i morronbitti (fast vi har sovmorgon) och gör om min fina tidningssida som försvann!! :)
Tur att det inte var en uppsats liksom!!!!!

Slut pratat.. Nu måste jag fortsätta plugga... Kunde iaf bocka av 1/4 prov idag-yey!
PUSS


happiness

Måndag börjar redan lida mot sitt slut! Helt sjuk vad dagarna går fort!
En dag som bestod av hyffsat många lektioner gick väldigt snabbt. Tack vare alla fina vänner som underhåller en på dagarna! Vet helt ärligt talat inte vad jag skulle gjort utan er!
Har suttit och pluggat psykologi nu ett tag och känner mig ganska säker inför morgondagens prov.
Ska sticka iväg på dans sen får jag försjunka mig i plugget ett tag till..


två väldigt snygga classmates!

Om 1 vecka är vi där




det ekar över hela staden


foto-jag!

Det är i Hejnum vi hänger

I fredags så åkte vi som sagt ut till Hejnum bygdegård med laget och 96:orna för teambuilding.
Under kvällen var det lite småtävlingar plus en vandring i tingstäde fästning, sjukt läskigt!
På lördagen var det upp tidigt och ut och vandra i skogen med sin grupp. Min grupp bestod av Sara, Elfrida, Julia och Victoria- dream team, helt klart! :)
Var meningen att vi skulle gå i 5 timmar och göra tävlingar och sånt på vägen. Vi kom inte ens till första stationen innan vi hade gått vilse. Haha!! Efter desperata nödrop, tusen telfonsamtal, snögubbsbygge, överlevnadsritualer, panik pågrund av förfrysning av fötterna, så blev vi äntligen hittade! Och det var ju inte lite fel vi hade gått heller!! Nu efteråt är det ganska kul faktistk även fast vi var trötta och hungriga just då eftersom vi varit borta i 5 timmar och gått mer än 1 mil..

Packade sen ihop sakerna och åkte till stan. Det var verkligen 2 super roliga dagar och man känner redan hur man kommit lagen närmare :)
Igår kväll var jag sjukt trött så jag var bara hemma och såg TV!

Idag står plugg på schemat- tagga sista veckan innan lov!!


Hittade efter sisådär 5 timmar i skogen!



It's friday..... again!!

Kände på mig att denna vecka skulle gå fort, vilket den gjorde!
Nu återstår endast en fredag+1 vecka innan sportlov och fjällen! Gud vad härligt :)
Tror inte jag har någon psykologi idag så efter skolan måste jag hem snabbt och packa och allt sånt innan jag ska till Hejnum ikväll- YEAH! Haha, nej men vi ska på teambuilding med fotbollen så vi ska sova där!
Ska bli riktigt kul faktiskt :)

Nu ska jag snart traska till skolan i detta slaskväder!
hej!


Mitt snygga lag!

it will hurt

Igår var det som alla vet alla ♥ dag! Riktigt mysig stämning på skolan var det! Åt både tårta och semla och fick en liten present av Lina. Sötisss :)
Idag var det kort skoldag men blev förlängd av ett jäkla matteprov! Sååå jävla svårt och komlicerat så jag kom ut ur klassrummet efter 2 timmar och var chockad. Satt seriöst med ett tal i en halvtimme! Dessutom ger det bara 1 ynka G-poäng!
Fick sen reda på att discon var inställd eftersom min lärare var sjuk så då fick jag tid för fotboll-woho!! :)
Idag stod löpning på schemat och gud vad duktiga vi var. Först joggning i 17 minuter sen massor av intervallträning. Det kändes i benen vill jag lova. Efter 50 minuter var vi klara och jag kände mig verkligen nöjd av det jag presterat :) Träningsvärken lär nog komma i morron och det kommer nog inte vara så skönt!!

Har nu suttit hela kvällen och svarat på tyska frågor. Inte helt lätt vill jag lova. Konsentrationen dras åt lite olika håll då både facebook och bloggar är mycket roligare :)
Äntligen har jag iaf skrivit klart och ska bara läsa igenom innan jag skickar in i morron!
Nu ska jag sova!


Min lilla pingla jag fick träffa på träningen idag! :) ♥

Eyy lizzsnaa

Hola amigos!
Sjukt häärlig håla idag då vi inte hade någon tyska! Hallelujha säger jag bara! Inte på onsdag heller, ännu mer hallelujha! :D
Efter skolan så traskade jag bort mot bilskolan och hade min sista teori lektion. Sjukt skönt! Har varit där i 4 veckor nu. 4 timmar i veckan, gaaalet!

Tyvärr har jag inget mer roligt att delge er så jag säger väl.. god natt! :)



Två snygga classmates!

Och så var den helgen över..

..men jag deppar inte!!
En ny vecka väntar som jag hoppas går väldigt fort! Dom senaste veckorna har gått himla snabbt, så varför ska inte denna göra det? :)
Helgen har varit väldigt lugn. Gårdagen bestod av styrka med laget sen hem och plugga matte. En lördagkväll... inte kul! Men jag bet ihop :)
Idag har jag varit i Slite och spelat träningsmatch mot A-laget. Vi vann inte, men vi gav dom bra motstånd!

Har nu ikväll fixat lite så jag är redo för ny vecka. Var meningen att jag skulle plugga lite men det har inte gått så bra. Ska nog läsa lite innan jag somar istället!

Annars dåå.. Om Exakt 2 veckor så är vi förmodligen i Idre vid den här tidpunkten. En vecka i fjällen med massor av skidåkning väntar, gaash, can't wait :D Är verkligen super taggad!
Plus att jag fyller 18 helgen efter.. Livet är allt bra ibland!! :D


2 år sen!

Kompis det går bra nu

God morron!!
Dom sista lektionerna i skolan igår var jag helt slut! Att caffis var stängt gjorde inte det hela bättre precis.
Tillslut var iallafall skoldagen slut och pappa hämtade mig på skolan. Plötsligt var all trötthet som bortblåst och jag hoppade in bakom ratten och körde 1 timme utan en större tanke på att jag var hungrig och trött! Körlektionerna jag har tagit har verkligen gett mig så himla mycket och jag känner mig så mycket säkrare i trafiken nu! Inga sega starter, inga motorstop (förutom ett), inga bakåt rullningar i backar osv! Kände mig helt lycklig när jag satt där bakom ratten :)

Då vi ändå var ute tog vi en sväng förbi Vibble där ett äldreboende brann! Usch vad hemskt det var att se på så nära håll. Fick verkligen klump i magen och tyckte så synd om dom som bodde där eftersom huset var totalt förstört :(
Resten av kvällen var jag bara hemma och myste. Såg lite tv och somnade i soffan med dubbla tröjor och skidvantar (?) haha, jag frös så jäkla mycket!!

Idag blir det teori med fotbollen sen styrka på Friskis!

Kunde ta en bild på det brinnande huset:


Angående träning

Eftersom jag har blivit en ganska usel bloggare så beror det såklart på olika saker.
Teorin på bilskolan har blivit något som tagit upp väldigt mycket tid. Dessutom träningar på det gör att mina dagar har så gott som alltid varit fulla med aktiviteter.

När det gäller träning så tror vissa av mina närmaste att jag typ är värsta träningsnarkoman och tränar sjukt hårt varje gång jag tränar. Så är inte riktigt fallet. Visst, jag försöker alltid ta ut det jag gör till max men det betyder inte att jag kommer ut från träningssalen helt död! Dansen är något som ligger högst upp på mitt schema vad det gäller träning just nu. Då det är disco så är det tempo så gott som hela tiden och man blir lätt trött, men som på jazzen till exempel så blir man inte lika trött men däremot är det mycket stretch! Fotbollen är en helt annan sak eftersom man alltid är ganska trött efter ett pass!
Såhär ser iaf en träningsvecka ut för mig:

Måndag: Street 1 timme
Tisdag: Vila
Onsdag: 2 discopass sammanlagt 2 timmar och 15 minuter
Torsdag: Jazz 1 timme och 30 minuter
Fredag: Vila
Lördag: Styrka 1 timme
Söndag: Vila

Mycket för en del, lite för en del. För mig känns det ganska lagom med tanke på att jag ska hinna med skola och körning. Dessutom kommer det komma mer träningar under våren..




Stretch

Körde ganska hård stretching idag på discon så det känns ganka mycket i benen! Lär få träningsvärk i morron!!
Ska hoppa in i dushcen sen sova!
Torsdag i morron, galet vad veckorna går snabbt, snart helg igen :)
Och några dagar mindre till sportlov-gaah vad skönt!!


Lavva diii!! Från nån täävling! Mee and Tess :)

On the dancefloor

Ursäkta min dåliga uppdatering.. Men nu är jag back on track igen :)
Efter en super mega kort dag så åkte jag in till stan en snabbis och köpte ett par jeans jag hade kollat ut. Åkte sen på körlektion i sisådär 2 timmmar! Sjutk kul!! Det börjar gå frammåt och snart fyller jag 18!! TJOHO!!

Stressade sen iväg och var assistent på disco 3:an och kände mig bara allmänt lost i hela huvudet när jag glömde bort dansen lite då och då. Lite sådär småpinsamt.
Vid 19.40 är det disco och jag är inte så taggad faktiskt, hoppas det kommer!!
PÖSS


Delar med mig av denna låt disco 3:orna dansar till :)


I just came to say hallo!

Känner att hela helgen har gått i lugnets tecken. Både lördag och söndag gjorde jag inte speciellt mycket. I går var jag i och försi på revy vilket var kul! :) Men resten av kvällen gjorde jag NADA!
Idag har jag pluggat lite och sen har jag varit lite social mot lite gäster eftersom pappa fyller år!

På något konstigt vis ser jag fram emot denna vecka! Efter ha gått 2 dagar utan träning och utan något större socialt umgänge förutom min älskade familj, så är jag redo för en ny vecka!
Träningar och skola kommer ta över större delen av veckan men det är så mitt liv ser ut, heh!
Har även bokat klippning. Bort med slitna toppar säger jag bara!!
Hoppas ni haft en mysig helg och laddar inför ny vecka!! :D
PÖSS


En av alla bilder från i fredags som jag känner att jag kan dela med mig av ;)

Because I am having a good time

Gårkvällen/natten var heeeelt galen! Jag hade verkligen så sjukt jäkla roligt!! Denna klassfest gjorde hela min helg :)
Det började med att vi var ett gäng tjejer hos Lina och fixade oss och åt. Innan alla kom taggade vi igång på dansgolvet som galningar!! :)
Folket droppade in och sen var det drag resten av kvällen. Jag överdriver inte om jag säger att det var bland de bästa kvällarna på länge!! SÅ JÄVLA KUL! :D
Jag och Joss tog taxi hem vid 2 ungefär och då hade de flesta dratt..
Vaknade upp i morse med en förkylning, inte kul! Men vad tusan, jag överlever :)

Nu ska jag byta om sen åka mot Klinthamn för att se revyn.. Både Teresia och Malin är med så det ska bli riktigt kul :)
Bilder från gårdagen kommer kanske upp, vi får se! haha ;)

image description
bäääästa tjejen ♥


Who run the world

Efter en vääldigt lång skoldag så cyklade jag hem i snön! Och fyfan vad kallt det var. Typ -90 kändes det som. Så kom man hem som en isbit och så visar termometern typ -9, är jag en klenis då eller? Som inte tål nån kyla alls...Knappast! Här på ön är det ganska sällsynt med köld ska ni veta :)

Åkte sen på teori i 2 timmar och jag höll seriöst på att somna. Fick nästan sånt där ryck man får ibland innan man somnar.. höh
Har precis kommit hem från dansen och vi gör verkligen en grym dans, sjukt kul :)
Ska duscha nu sen sova. Måste vara utvilad till i morron för då är det KLARREFERRE! Förra klassfesten var jag i Grekland och dom hade tydligen sjukt kul så jag har höga förväntningar på morronkvällen/natten! :)


Me and my lovely classmates! ♥

I wanna know your name

Känner att jag har varit allmänt irriterad och småtrött i skolan i dag! Sjukt jobbigt! Men bättre blev det när jag kom till bilskolan och hade dubbel körlektioner. Var alltså ute och körde i nästan 2 timmar. Det gick sjukt bra och jag är verkligen stolt över mig själv :)
Sen har jag varit på 2 disco pass ikväll också som även gjorde mig gladare :)

På gympan gick vi och åkte madrass i tallunden- sjukt kul!! :)


RSS 2.0