lalalalala

Jobba, äta, sova, jobba, äta, sova, festa, sola, jobba, sova, äta lite till, jobba, sova, festa.... Ja, ungefär exakt så ser mina dagar ut. Ganska mycket jobb så att säga. Nej men det är helt okej för jag jobbar 4 dagar, ledig 2. Vilket gör att ändå får en del ledig tid. 
Moster är på ön nu också vilket gör att jag vill umgås mycket med henne samtidigt som mycket annat ska hinnas med. Ikväll drar första fotbollsträningen igång efter cirka 3 veckors uppehåll. Ska verkligen bli huuuur roligt som helst! Vissa har man inte träffat på hela sommaren liksom!! Får väl se hur det går med foten. Den är fortfarande lite svullen och ibland får jag ganska ont men den ska nog hålla en träning, önska mig lycka till :)
 
Bild från i lördags, jag o Mathilda, haha!

Det går bra nu

Just nu bara njuter jag av sommarlovet vilket gör att jag inte bloggar så mycket! Har iaf jobbat nu några dagar och var ledig lördag och söndag. I lördags bjöds det på lite festligheter, höhö! Spårade lite kanske.. Annars var det kul :) Väl på hamnplan ramlade jag och stukade foten, och det var inte en liten stukning vill jag lova! Hela min ankel är helt svullen och VÄLDIGT blå och äcklig! Annars då.. Har börjat jobba nu efter att varit ledig några dagar och börjar faktiskt kunna gå klokt! Snart väntar en ledig dag och då hoppas jag verkligen på sol!! Nästa vecka är det stockholmsveckan vilket innebär jobb! :( är dock ledig några dagar då det bjuds på festligheter och även SOL förhoppningsvis, annars blir jag fan ledsen! Hoppas ni har en bra sommar so far! Puss


RSS 2.0