It's summer babe

Äntligen har vi sommarlov vilket betyder att uppdateringen här på bloggen kommer vara sämst!
Har firat sommarlovet tillsammans med fina vänner som slutade med en utekväll, varit på Dansläger som har varit hur kul som helst sen har jag firat mysig midsommar med Lovisa och Josefine! På måndag åker vi till Norrbotten så jag kommer inte hem föränn nästa söndag då jag ska börja jobba! Resten av sommaren kommer sen bestå av jobb, sol, bad, festligheter, spontana myskvällar och allt vad sommaren hör till!
Kanske kommer jag slänga upp nåt inlägg då och då, annars får ni ha en super mysig sommar :)

Bjuder på lite bilder från den senaste veckan!

 


Medelhavet?

Eftersom vi inte hade några lektioner idag och var därmed lediga så bestämde vi tjejer för att göra en utflykt till norra Gotland. Allt blir så mycket enklare när man har bil så prick klockan 10 lämnade jag och Emmie Coop parkeringen med ett gäng tjejer där bak i varsin bil. Eftersom vissa av oss aldrig varit vid blå lagunen så bestämde vi oss för att åka dit.
Perfekt väder, god matsäck och med strålande humör blev dagen inget annat än ett helt perfekt avslut på en jobbig termin och samtidigt en början på ett två månaders långt sommarlov- wiiiiie! Själv doppade jag mig för första gången i år i det turkosa vattnet. Seriöst, det ser ut som man är någonstans i Medelhavet!
Var tvungen att åka tillbaka till stan redan vid 2 eftersom vissa ärenden var tvungna att fixas!
Har verkligen haft en kanon dag och jag bara älskar vårt tjej gäng! Ni är verkligen bäst! Nu gör vi fan denna sommaren till den bästa och bara njuter av vårt sista (snyft) sommarlov!!!1 år kvar

Om exakt 1 år är det MIN tur att ta studenten!!! HELT GALET!!!!! Seriöst, kan inte fatta det själv..
Imorron ska äntligen alla 3:or få sluta skolan för alltid, vilken frihet säger jag bara!! Ska bli riktigt kul att kolla utsläppet och ser verkligen fram emot det :)

Idag hade vi engelsk förmiddag och folk redovisade det vi har jobbat med i några veckor. Riktigt mysigt när det bjöds på te, scones och annat gott :)
Efter skolan så mötte jag upp dansgänget så dansade vi på solbergas skolgård, haha fråga inte varför.. Jag, Maja och Teresia tog oss sen en promenad till mitt och Majas sommarjobb och kollade eftersom dom håller på och renoverar, sjukt fint det kommer bli så det ska bli riktigt kul att jobba där i sommar :)

Ska snart sticka iväg på träning, plugget är över och i morron är jag ledig. Livet leker för fan!!

Bild som är tagen för exakt 1 år sen, wiie :)

Och här sitter jag..

.. en tisdag kväll som denna! Medan andra typ festar och har det kult eftersom vi är lediga i morron. Själv sitter jag och skriver en fucking psykologi inlämning! Förstår ni hur tråkigt det är eller??!!! nej, förstod väl det...
Har iaf suttit hela eftermiddagen och nej det går inte frammåt, lär väl få IG eller nåt.
Nej men jag börjar faktiskt bli klar, vilket är väldigt skönt!
Ska återgå till skrivningen nu, i hopp om att bli klar ikväll!!
Och ingen sovmorgon får man i morron eftersom det är KM på P18! Men det blir säkert kul :)
Såhär ser jag ut just nu, ingen vacker syn gott folk..

En bild säger mer än tusen ord

Detta stod på helagotland.se om helgen:


Do it like a dude

Sommarlovet börjar närma sig vilket märks i skolan. Knappt några vanliga lektioner vilket är sjukt skönt :)
Idag var en såndär dag då det egentligen var onödigt att gå till skolan eftersom vi knappt gjorde nåt vettigt!

Har under kvällen packat och fixat lite inför helgen. Ska med båten i morron till Sthlm och spela sanktan! Sjukt tagg :))
Nu ska jag sova, mobilen är ställd på 05.20 och jag blir hämtad 06.10- Kult!


RSS 2.0