Friday


En såndär bra dag!

Idag har det varit en såndär bra dag! På median så tog jag och Lina bilen till maxi och köpte lite fika till vår mediagrupp. Vi kunde köra med rutorna nere eftersom det var sjukt varmt- wihooo!
Efter skolan mötte jag upp mina snygga vänner så planerade vi danslägret lite, sjukt kul det ska bli :)
Åkte sen direkt på fotbollsträning och var verkligen död i hela min kropp sen träningen igår! Efter den åkte jag hem och bytte om sen iväg på dans. På slutet tränade jag och T lite disco par och jävlar vad bra det gick!!

Två bilder från dagen, nu ska jag sova!


Träningsonsdag

Började dagen med gympa, lite inlines stod på schemat, haha sjukt kul :)
Sen tyska och sen slutade vi! How nice liksom!?? :)
Har ätit lite lunch och bara tar det lugnt. Mathilda kommer runt 1 så det blir trevligt.
Under kvällen väntar 1 timmes disco, 1 timmes fuego och sen avslutar vi kvällen med disco 1 timme och 20 min :) sjukt taggad! Länge sen jag körde många pass men nu jävlar!! :D


Sanktan

Har haft en sjukt rolig helg tillsammans med massa fotbollstjejer! Sammanhållningen blir verkligen så mycket bättre när man reser tillsammans :)
På lördag eftermiddag spelade vi mot Tyresö och då blev det 1-1! Dock spelade vi sjukt bra så vi borde vunnit!
Imorse spelade vi mot Enskede och dom var väldigt bra och vi kämpade på. Förlorade dock med 5-0! Efter matchen fick vi rusa till omklädningsrummet. 15 tjejer, 3 duschar, 10 minuter! Ojoj vad snabba vi var! Var tvungna att stressa så vi skulle hinna med 12-båten och som tur var hann vi :)


Roadtrip

Efter skolan så plockade jag upp Mathilda och Hedvig så åkte vi på en liten roadtrip. Efter mycket beslutsångest kom vi till sist ut från Coop med riktigt bra frukost till morgondagen :)
Gick lite små ärenden innan vi åkte till maxi och köpte det sista! Stjussade sen hem Hedvig! Har packat till morgondagen och jag är verkligen supertaggad på att vinna dessa matcher! Nu kör vi!!!!!!



Amazing

Fyfan, känner att jag var överspeedad i slutet av dagen och skrattade åt allt! Mina vänner tyckte väl det kanske inte var så kul, haha sorry! :D

Slutade tidigt idag så då åkte jag och införskaffade en fet luftmadrass till helgen och sanktan :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu! Kanske se lite OC sen taggad fotbollsträning!
Älskar livet just nu! Puss


back to normal

Japp, måndag igen och nya tag! Ännu en skolvecka väntar! Sjukt kul att träffa alla igen! Tur att vi träffats under lovet så det inte blivit så långt uppehåll från varandra! :)

Efter skolan var det hem och äta lite med Mathilda innan vi åkte på träning. Hann hämta min skinnjacka som kom idag också. Satt riktigt bra även fast färgen inte riktigt var som jag tänkt men det blir bra :)
Träningen var så jäkla jobbig idag! Eller så är det jag som fått sämre kondis.. Har ju vart förkyld så det kändes i kroppen.
Fick reda på att jag blev uttagen att spela sanktan på fastlandet i helgen så det blir kul! Vi är med i en serie på fastlandet vilket gör att vi får åka upp nu några helger och spela mot fastlandslag- sjukt kul :D
Så nu taggar jag, Mathilda, Hedvig och såklart resten av laget GALET mycket :))

Nu ska jag duscha och se OC!



Nu kör vi!!!

Har precis vaknat och ska upp och duscha och fixa mig! Båten går klockan 16 så vi ska samlas vid 15!
Är så sjukt taggad och kom just på att det var ett tag sen jag var på danstävling! Vi har alltid så jävla kul så det ska bli så roligt! :)
Vi hörs efter helgen!


berrabus

Nu börjar jag känna att livet rullar på i samma takt igen! Efter att ha latat mig i 2 dagar är jag back on track igen! :) Igår var det Vibblebesök, dansträning, mys med emusarna och lite festligheter som gällde! Älskar spontana planeringar :) Allt blir roliagre då!

Idag mötte jag upp snyggingen Hedvig för en rundvandring på stan. Även fast det inte blev så lång träff så hann vi prata av oss lite grann.
Lunchade sen med mamma, emma och mormor-mys :) Gjorde sen världens kap till helgens tävling. Jag och Teresia lär ju vara snyggast i våra nya outfits säger jag bara!! Wooop!! Bild kommer efter helgen :)
Har varit och klippt mig också, alltid skönt med fräsha toppar!

Nu styr jag kosan mot dansskolan!
Later!!

Tre bilder från gårkvällen..........


Nu får det vara nog

Nu har jag legat på latsidan allt för länge!! Har gått både fredag och lördag och inte gjort något vettigt alls! Tagit bilen och kört nån vända, sovit och ätit godis är väl det jag gjort.
Nu får det vara bra! Det är ju lov för tusan!!! Min förkylning har lagt sig lite grann och jag har inte ont i halsen längre. Nyser gör jag däremot, hehe, kult.

Har nu bokat in lite grejer dagarna som är kvar så jag inte blir allt för rastlös!
Så jääkla skönt med lov alltså, man kan göra precis vaad man vill..
Ska äta om ett tag sen ta bilen (höhö) hem till Mathilda. Har hyrt film så det blir en myskväll med film och prat lär det bli en hel del också :)

image description
Bjuder på denna snygga bild på Mathilda, mig och Lovisa.. he

Kult liv

Kul att man går och blir sjuk på påsklovet! Hade sjukt ont i halsen i morse och inatt så idag har jag bara degat runt här hemma!
Ikväll har jag agerat chaufför till några snygga brudar som skulle ut!
Har fått några roliga förfrågningar om kvällen och blev sjukt taggad!! Om jag hade varit frisk hade jag lätt hakat på! Känner däremot att jag vill bli frisk innan så chaufför fick bli min roll ikväll :)

Ska sova nu i hopp om att kunna bota min förkylning, vi får väl se hur det blir med det :)

Gammal och snygg bild på mig och Lovvan, som för övrigt fyllde 18 i går! Grattis babe!


Påsklov

Har under veckan haft massa skitplugg som var tvunget att bli gjort, därför prioiterades inte bloggen!
Hade ett hemskt matte och tyska prov! Lättnaden man kände när båda var gjorda går inte att beskriva!

Idag efter skolan så åkte jag och hämtade mitt körkort på posten-wiiiihh!! Sjukt mäktigt faktiskt :)
Hade sen lite teori på gutavallen med fotbollen innan det var dans. Har sjukt ont i halsen så jag var knappt med. Fuck ifall jag ska bli sjuk nu på lovet, orkar fan inte!!!!


En annan sak jag har hunnit med i dag är att beställa hem en skinnjacka.
Har funderat på den väldigt länge och velat fram och tillbaka tills jag bestämde mig! Jag hoppas verkligen den sitter bra!!! :)
Denna jacka :)

Lyckligast i världen!!

Kan fortfarande inte fatta det men idag tog jag iaf KÖÖÖRKORT!!!! Fyfan, jag är så jäkla stolt över mig själv alltså! Skrev upp och gjorde uppkörning och klarade båda på samma dag!! Har pluggat som en dåre dom sista dagarna, därav dålig bloggning, och som tur var gav det resultat!
Det har varit mycket glädjetårar och kramar idag och jag bara älskar alla mina vänner och familj som är så underbara!
Nu ska jag somna gott! Natten till idag blev det inte så mycket sömn då jag låg och var så jäkla nervös! Jisses vad glad jag är att det är över och att JAG KLARADE DET!!!


RSS 2.0