who run the world GIRLS!

Känner att jag har haft en ganska stressig dag! Ointressant att veta exakt vad som har varit stressigt så jag nämner inte det.. haha
Kom precis hem från dansen och jag är död! Ska duscha sen sova! Fredag i morron, så jääkla skönt! Sen helg och jag har knappt någonting planerat. Förstår ni hur skönt det är...??!! Lite smågrejer bara annars är det lungan hela helgen!

Imorron ska gruppen dansa på HP:s påskmarknad. Handelsprogrammet på skolan håller i en påskmarknad så vi blev inbjudna att dansa- KUL!! :D Kom dit väl :)


Gruppen på kneippbyn förra våren tror jag! Kunde typ ingenting och gjorde bort mig TOTALT! kult

Vi har det bra vi

Ger er en bild från skoldagen som visar hur jäkla nice vi har på media! Ett tråkigt skolarbete gjorde vi om till nåt sjukt kul! Vi gjorde om en reklamfilm genom att filma i fotostudio. Gör om det på nåt annat program om ni kan... ;)



starships

Nu är det helg så jag passar på att blogga! Inte riktigt lika stressigt som på vardagar :)
Igårkväll var det iaf meningen att jag bara skulle vara hemma och ta det lugnt. Sanna ringde mig runt 9 och frågade om jag ville till en fest med henne. Där var även fler som jag kände så jag blev sjukt taggad! Bytte om, sminkade mig lite och cyklade till Sanna!
Blev en ganska konstig kväll, hahah! Behöver kanske inte gå i på detaljer..
Var iaf hemma runt halv 2 vilket var skönt :)

Imorse vaknade jag runt 10 och var ganska pigg. Tog en pw till stan där jag uträttade lite ärenden innan pappa hämtade mig och Lovisa och vi åkte till Inter Sport där jag köpte nya fotbollsskor, nice :)
Sen hade vi teori med fotbollen innan det var sista styrketräningen för i vår på friskis. Börjar bli ganska tråkigt så det var skönt :)
Har ätit lite och taggar utgång! Mathilda kommer runt 9 så då fixar vi oss. Sen drar vi ut!
GALET taggad :D
PÖSS





det är mycket nu

Känner för en liten bloggpaus just nu! Det är saker exakt hela tiden. Om det inte är dans så är det fotboll. Är jag ledig så pluggar jag körkort som en dåre!
Skolan ska hinnas med och massa grejer där så aa, känner att jag skippar bloggen för några dagar!
PÖSS :)


Det går bra nu

Efter skolan så gick jag till bilskolan som för övrigt är mitt andra hem nu för tiden, och pluggade! Det går bra nu :)
Hade sen dubbel körlektion-kul kul :) ni är säkert nyfikna på när jag ska köra upp men det säger jag icke! Har inte ens sagt till familjen, vilket jag inte tänker göra heller ;)

Åt lite mat sen var det disco. Körde 45 minuter uppvärmning, styrka stretch vilket är as bra! Speciellt i disco :)
Nu ska jag borsta tänderna sen sova!
PÖSS


Bra start

Började dagen med lite Gossip girl tillsammans med lite frukost!
Bättre start på dagen får man leta efter!
Nu blir det en sväng på stan!


I'm getting old

När man får ett brev från rekryteringsmyndigheten, vad är det liksom, där det står att man måste fylla i ett formulär för att man fyllt 18, då känner man sig gammal!!! Haha, varför liksom?
Var bara tvungen att delge er detta eftersom det var väldigt intressant!

Studiedag i morgon- hallelujha vad skönt!! Ska ägna hela dagen åt körlektioner och teori-kult!!
Plus ett bankärende.. Ojoj, ännu ett tecken på att jag typ är gammal nu(?) :S


Lyckad resa osv

Trippen tillsammans med laget till o-hamn igår blev väldigt lyckad! Vaknade upp med röd/blå svullen ankel men det hindrade inte mig! Tränade ett träningspass och hängde lite Oskarshamn innan vi spelade match vid 4, riktigt kul :) vi vann med 2-1!
På båten var alla väldigt övertrötta och speedade, men det var kul! :)
Väl hemma så packade jag upp sen somnade jag ganska snabbt!

Är ganska mör i kroppen idag så det blir vilodag med lite plugg och sånt! Ganska mysigt faktiskt :)


oskarshamn

För exakt en vecka sedan satt jag och taggade min födelsedag! Känns som det vore igår! Veckorna går verkligen sjukt snabbt..
Efter en jobbig fredag då vi slutade halv 4 så stressade jag hem och slängde på mig fotbollskläder och åkte på träning. Skönt att träna på fredag :)
Sen hem, äta lite snabbt sen byta om och åka till södervärnshallen. Dansade par och grupp på Endre matchen och det gick väl helt ok!
Väl hemma var jag helt död! Har duschat och packat det lilla inför morgondagen.
Ska bara upp till oskarhamn över dagen och träna och spela match mot Oskarhamn FC. Ska bli ganska kul även fast vi inte är så många :/
Men en resa med laget är alltid ruuligt!!


Aj men vi är ju för fina


Vi börjar tagga lite smått

På mediakaraktären idag så kunde inte vår grupp filma något. Aggerade därför statist i 2 olika reklamfilmer, kul kul! :)
En var en studentscen så jag, Simon och Joss satte på oss fina kläder och en studentmössa på huvet och aggerade studenter, haha så jävla kul! Och snart är det vår tur!! IIIHHH!! :D

Cyklade sen till bilskolan och hade körlektion innan jag satt mig där och pluggade teori! Fyfan vad tråkigt det är! Men aa.. :/
Har ätit lite och ska på dans 19.40!

Bilder från idag :)


onsdag

Tack och lov är det äntligen onsdag och vi går för en gångs skull en kort dag! Måste ner på stan en sväng innan jag ska hem och byta om för disco. Ska sen stressa hem och duscha och byta om innan Teresia kommer runt 6. Vi ska fixa oss och sen åka ner på UF mässan. 3:orna på skolan har startat egna företag och ikväll är det prisutdelning. Ska dansa med gruppen och jag hoppas verkligen det går bra, är lite nervös faktiskt :)

Kom gärna dit och kolla!
Wisby Strand 19.30 :)


man ska hinna med allt också

Just nu är jag död i hela min kropp. Huvudvärken har suttit i sen slutet av dagen och jag känner att det enda jag vill är att sova!!
Efter skolan så satt jag mig på bilskolan och pluggade lite. Åkte sen hem och åt lite innan det var street med Sara. Efter det passet körde vi Body Jam release! Sjukt kul och sjukt svettig :)
Kom hem runt 9, åt lite och hoppade in i duschen. Ytterliggare lite teori har hunnits med och jag ska nu dyka ner i min säng!

Imorron väntar en sväng på stan innan det blir färd mot dansskolan. Sen blir det träning med gruppen!
Full fart!!

saturdaynight!

18 ÅR!!!!!!!!!!

Igår var en av mina absolut bästa dagar i mitt liv!
JAG FYLLDE 18!! På morgonen kom mamma o pappa och firade mig med presenter och sånt. Under dagen kom släkt och vänner hit och firade mig. Fick så otroligt fina presenter!
Efter att dom gått hem så taggade jag inför kvällen och vilade lite. Runt 7 åt vi jätte mysig middag innan jag blev upphämtad av Mathilda. Vi åkte till Sandra och fixade oss och lite sånt.
Emmie kom och hämtade upp oss sen bar det av till bageriet där vi satt i nån timme. Begav oss ner till hamnplan där det var ett himla drag.. Vi hade verkligen så JÄVLA kul!! Har verkligen aldrig haft så kul som vi hade!! Så jääävla bra allt var!! :) Tråkigt nog stängde dom vid 2 och vi begav oss mot mc donalds innan vi fick tag på taxi och åkte hem!
Jag och Mathilda somnade runt 4 ganska döda båda!

Hela dagen var verkligen hur bra som helst och kvällen/natten/morgonen var verkligen GRYM!
Nästa helg kör vi igen!! WOOPWOOP


Destiny is for losers


booooooring

Sitter just nu och skriver en bokrecension! Det måste nog var det tråkigaste man kan göra som skolarbete. Bokrecession och filmanalys- FYFAN vad tråkigt!!
Känner mig ungefär såhär:
Ehhh, aa, såja!!
Ska på styrka sen med fotbollen så då hoppas jag att man kan komma på lite andra tankar än bara massa jääkla pluggg!!!!

wild ones

Slutade vid 1 och då var det bara att cykla hem och sen diretk till bilskolan. Satt där och pluggade lite teori innan jag gav mig ut på 2 timmar körlektion. Riktigt skojj :)
Sen direkt efter det tillbaka till skolan och spela in en scen till vår reklam film. Fan vad sämst vi är, hahahah! Nej då, det blev bra tillslut ;)

Nu är jag sjukt trött och ska duscha sen chilla galet! Har lite skoljobb men lägger den bördan på morgondagen istället! :D
Taggar sjuuukt galet till lördag-har typ aldrig varit såhär taggad till nåt förut!!
Ni får höra mer om mina planer i ett annat inlägg!! :D

woopwoop :)

woopwoop

Jisses vilken träningsvärk jag har sedan gårdagens springrunda på 5 km! Inte ruuuligt!! :) Men det får man taaa! Skönt att springa var det iaf!!
Igår var jag även på risk 2:an-sjukt kult!!!! Massa halkkörning und so weiter :)))

Idag efter skolan fick jag äntligen träffa min söta vän Ellinor! Vi pratade igen allt vi missat och jag gjorde henne fin i håret för ett möte hon skulle på :)
Cyklade hem och gjorde iordning mitt träningsprogram vi ska ha som prov i morron på gympan!
Har precis sett DH-yeah, it's baack!!


Gammal bild på oss :))


Please

New york city! <3


God natt världen

Har under dagen fått massa saker gjorda vilket gillas :) har bland annat pluggat teori till körkortet. I morron bitti väntar risk 2:an-halkkörning. Alla jag har pratat med tyckte det var jätte kul så jag ser faktiskt fram emot det :)
Sen blir det tillbaka till skolan och träffa mina underbara tjejer som jag inte träffat på hela lovet :(

Efter skolan blir det nog en springrunda- hoppas vädret håller sig lika fint i morron som det var i dag :)


Idre

Har haft en sjuuukt rolig vecka uppe i Idre!
Kom fram på söndag kväll då vi bara tog det lugnt och packade upp. Från måndag-fredag åkte vi hela dagarna, så jäkla härligt :) Kom hem i natt vilket var vädligt skönt. 5 dagar skidåkning räcker för mig och nu är det tillbaka till verkligheten :) Fyller ju 18 på lördag-taggad till TUSEN!! :D

Idag har jag hunnit lite småfix och en promenad med Lovisa :)




Sneak peak


RSS 2.0